Arrow
Arrow
WELKOM BIJ KEEPERSPROMOTIONS!
Slider

KeepersPromotions zal op 30 september 2016 alweer voor de 11e keer aftrappen voor een cursus die er alleen voor jullie is. Dat is de kracht die wij uitstralen. Voor iedere keeper geschikt en voor iedere keeper een extra leermoment, door trainers die zelf keepers geschiedenis hebben. Elke week een gastkeeper of een voetbaltrainer die het leuk vind zijn gedachten op jullie te projecteren.

Deze cursus VOOR de keepers zal bij AVV Alphen in Alphen aan den Rijn zijn.

Na het succes van de vorige cursusmomenten zullen we de nieuwe cursusmomenten weer vullen met alle basis accenten die met het keepen te maken hebben. Ook dan zullen wij er weer naar streven om iedere vrijdag een gastkeeper te hebben die ter ondersteuning de keepers van de nodige tips zal voorzien.

Ook de stability training en de voetbal keeperstraining toevoegen om zo de cursus onderscheidend te maken!!!!

Belangrijk blijft het gegeven dat deze cursus een extra trainingsmoment is en ondersteunend is op hetgeen er gegeven word bij de clubs. Aan het eind van de cursus zullen alle keepers weer beloond worden met een certificaat en beoordeling. Kortom is de belangstelling gewekt om mee te doen aan een cursus waar iedere keeper beter van wordt? Geef je dan op voordat het te laat is.

Ben je nieuw betaal je 155 euro dit is inclusief een keepersshirt met KeepersPromotions logo van het merk Uhlsport.

Schrijf je nu in, voor 1 juli 2016 en geniet van onze vroegboekkorting. Je betaald dan geen €155,- maar €147,50 incl. IJsblauw keepershirt en een fantastische beoordeling en certificaat.  (Deze korting geld voor nieuwe cursisten, heb je reeds een cursus bij ons afgerond en wil je weer meedoen? dan betaal jij geen €125,- maar €117,50

Tien lessen en een gratis les om een betere keeper te worden!!!! 11 vrijdagen het keepers evenement op het complex van AVV Alphen.

Waar wacht je nog op? Zorg dat je erbij bent en geef je op via ons inschrijfformulier.

 

Activiteitenkalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Onze Sponsoren