Arrow
Arrow
WELKOM BIJ KEEPERSPROMOTIONS!
Slider

KEEPERSTRAINER GEZOCHT:

Wegens het enorme succes van de events die we doen zoekt KeepersPromotions een gedreven (aankomend) jeugd keeperstrainer voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar.

IMG 1429

Wil je jou ervaring delen op de keepersschool van cursusleider Bert van Wijk?

Zitten alle elementen in jou om een uurtje per week in de keepersschool van Bert van Wijk mee te lopen, te snuffelen, ervaring op te doen en jou coaching te delen?

 

Cursus 15 uitverkocht

Voor de 16e keer gaat KEEPERSPROMOTIONS o.l.v. cursus leider Bert van Wijk een 11 wekelijkse keeperscursus voor jeugdkeepers geven op het hoofdveld van voetbalvereniging Alphia en is met 33 deelnemers vol.

Op 18 januari zullen we een OPEN clinic geven voor ALLE jeugdkeepers in de leeftijd van 7 tot 17 jaar. Op die avond kan je je opgeven voor de 2e keeperspromotions 4 daagse die we vanaf 14 juni zullen gaan organiseren. Verder is ieder andere keeper die dit leest vrij om zich op te geven voor deze 4 daagse.

De keepers die hier aan deelnemen en de keepers die aan cursus 16 deelnemen genieten dan voorrang om aan te gaan sluiten in het najaar van 2019.

Iedere keeper die er nu niet bij kan zijn kan wel meedoen op de gratis les die we op 15 februari gaan doen op het hoofdveld van voetbalvereniging Alphia. Dit zal de opmaat zijn voor cursus 16 die we tot aan 10 mei zullen gaan doen!!!

Mis het niet en kom 18 januari gewoon een keertje mee doen. Ervaar de kracht van KeepersPromotions en zorg dat je erbij bent als we voor de 2e keer een zomer 4 daagse gaan starten.

 

Zondag 2 december 11.00 uur. Finale KPC 15. Keepertjes die binnen druppelen en het veld op zoeken. 28 van de 31 op het veld de anderen langs de lijn. Familieleden in grote getale langs het hek.

Kantine gewoon lekker open en keeperskraam GOALIE SPORTS aanwezig om keepers hun cadeau voor de feestmaand te laten vragen.

PEC Zwolle keeper MICKEY VAN DER HART als GASTKEEPER aanwezig en zo was de aftrap daar om 11.00 uur.KP finale najaar 2018

De training, gemaakt door de KEEPERS ZELF, werd eerst voorgedaan door de keeper wiens oefening uitgekozen was en daarna deed cursusleider Bert van Wijk de oefening voor i.s.m. Mickey van der Hart.

Spoedig ging ieder zelf aan de gang en een uurtje later was de finale op het veld ook geschiedenis.

Voor een volle kantine werden vervolgens de certificaten met hun EIGEN verhaal uitgereikt door Mickey van der Hart. Veel foto’s later was de kantine weer tot rust gekomen en gaan we op 15 februari verder met cursus 16.

Dank aan voetbalvereniging ALPHIA voor het mogelijk maken van de finale op deze zondag!!

Fijne feestmaand allemaal!!

Voor de foto's van deze dag bezoek je ons fotoalbum of klik je op de volgende link KP cursus finale - Alphia najaar 2018, veel kijkplezier!

 

De finale van KeepersPromotions cursus nummer 15 zal op ZONDAG 2 DECEMBER gedaan worden.

Kick off 11:00 uur, locatie voetbalvereniging Alphia.

Zwolle keeper Mickey v.d. Hart zal dan aanwezig zijn om de oefeningen te presenteren in samenwerking met Bert van Wijk.KP finale Bijzonder is dat de FINALE door de keepers zelf getekend en geschreven is, maar liefst 6 oefeningen zullen dan ook door de keepers gepresenteerd worden. Best spannend!!!!

Dus keepers nodig je ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s uit om te supporteren op deze FINALE DAG. Zo zijn ze er dan ook deelgenoot van als jij je certificaat overhandigd krijgt.

Mickey v.d. Hart zal persoonlijk de certificaat uitreiking voor zijn rekening nemen.

ZONDAG 2 DECEMBER

AANVANG 11.00 UUR

BE THERE!!!

 

31 kinderen beleven leerzame lessen op het hoofdveld van Alphia. 31 kinderen werken toe naar een finale die we op 30 november gaan doen. 31 kinderen zullen dan hun certificaat krijgen.

De komende 3 weken beloven veel als we die gaan aanvangen met voetbaltrainer en opleider Michael Sip. De oud jeugd trainer van Alphense boys zal zich op 16 november zelf verder introduceren als hij aanwezig is om zowel boven – als onderbouw te gaan trainen vanuit het oogpunt van de voetbaltrainer.KP kp dag

Een week later op vrijdag 23 november zal personal trainer Arno Nieuwenhuizen aanwezig zijn. Op 2 november jl. heeft hij de midden en bovenbouw al getraind en op deze vrijdag zal hij een andere versie los laten op de onderbouw. Ook dit beloofd heel veel.

De 15e KEEPERSPROMOTIONS cursus is inmiddels alweer op de helft aangekomen en zal op vrijdag 2 november hervat worden tot aan de laatste dag van november, wanneer we de finale maken en de certificaten zullen uitreiken.

Vanaf heden staat de inschrijving weer open voor de nieuweKP voorjaar 2019 cursus die op 15 februari zal aanvangen. Ook dan weer hopen wij jou te kunnen verwelkomen op het veld van Alphia.

De eerste inschrijvingen zijn al ontvangen en ook nu zal de cursus weer plaats geven aan 25 keepers, dus schrijf je snel in om teleurstelling te voorkomen.

Dus wil je trainen in kleine groepjes met voldoende aandacht? Wacht niet te lang en vraag voor de feestmaand je keeperscadeau door je in te schrijven voor de nieuwe cursus.

Cursus 15 uitverkocht

Voor de 15e keer gaat KEEPERSPROMOTIONS o.l.v. cursus leider Bert van Wijk een 11 wekelijkse keeperscursus voor jeugdkeepers geven op het hoofdveld van voetbalvereniging Alphia.

Op 10 weken voor de aftrap is er helaas GEEN PLEK meer te krijgen en moeten we melden dat de limit bereikt is.

Op 14 september is het WEL voor een ieder mogelijk om een gratis les te komen meemaken en jullie dan wellicht in het voorjaar van 2019 kunnen aansluiten.

Vanaf 21 september gaan we het met de groep doen die zich al heeft opgegeven.

CURSUS 15 IS DUS UITVERKOCHT!!!!!

Vrijdag 15 juni jl. was daar het moment. De start van de 1e kp 4-daagse!!!

4 vrijdagavonden maken we nieuwe oefenstof voor keepers die ook in de zomerperiode een extra trainingsmoment willen hebben.40915081144 09f21fdb46 z

De start met loopladders, pionnen circuits, horden en ringen in de middencirkel vergde veel van de keepers. Vol beleving werd het nieuwe blok met oefeningen vanuit andere invalshoeken beleefd en afgerond met een bal veroveringsspel.

Core-stability met bal was vervolgens voor de keepers ook weer een interessante tool om dit vol overgave te ronden. Ook in de grote goal was coördinatie een belangrijk iets en ook hier vernieuwend in oefening om keepers die nieuw in de groep zijn te beoordelen. Afgesloten met spring tik en insnijoefening ging ieder het weekend in en gaan we nog 3 afleveringen maken.

Kom eens kijken wat er gebeurt!!!! Ook in de zomer is KeepersPromotions te vinden bij voetbalvereniging Alphia alwaar we op het hoofdveld het extra trainingsmoment voor jullie maken.

Bij voetbalvereniging Alphia geven wij op 22, 29 juni en op vrijdag 6 juli (afsluiting) 3 van dit soort trainingen.

KICK OFF 18.30 UUR.

 

Voor het eerst geeft KeepersPromotions keepers de gelegenheid om 4 weken te trainen onder begeleiding.

Een trainingsmoment om je conditie te onderhouden en een uitstekend moment om jezelf beter te maken!!!

Bij voetbalvereniging Alphia zullen we op 15, 22, 29 juni en op vrijdag 6 juli 4 van dit soort trainingen geven.

Willen jullie deze meemaken dan kan dat!!!KP 4 daagse

In groepjes van maximaal 5 keepers werken jullie iedere week op je EIGEN niveau een aantal oefeningen af onder begeleiding. Wil jij dus investeren in jezelf en het moment beleven wat je wellicht bij je club mist. Of gewoon een extra training hebben; geef je dan op voor deze keepers 4-daagse.

Kosten voor deze keepers 4-daagse zijn slechts 50,00 euro.

Kick off 18.30 uur.

Het is nog ver weg!!! Maar vanaf heden is inschrijven mogelijk voor de NAJAARSCURSUS van KeepersPromotions in Alphen aan den Rijn.

Op vrijdagavond 14 SEPTEMBER (gratis kennismakingstraining) starten we weer bij voetbalvereniging Alphia met de keeperscursussen van KeepersPromotions, Bert van Wijk.

De voorjaarscursus van 2018 was weer een enorm succes met weer eenVoorjaarscursus 2018 uitverkochte cursus waarin jij als keeper centraal staat. 11 weken lang kun je onder begeleiding van ervaren keepers, keeperstrainers en bekende gastkeepers werken aan je techniek, uithoudingsvermogen en kwaliteiten om een nog betere keeper te worden.

Wil jij een betere keep(st)er worden geef je dan op voor deze cursus die we ook nu weer net ff anders gaan brengen. Iedere keep(st)er traint op zijn eigen niveau. Iedere keeper of je nu jongen of meisje bent zal in zijn groepje begeleidt worden door een keeperstrainer.

Zondag 22 april vierde Keepertrainer Bert van Wijk zijn 25 jarig jubileum als keepertrainer door het presenteren van een KP event met ruim 50 deelnemers. Mogelijk gemaakt door de TAVV en ondersteund door vrijwilligers en een 12 tal trainers was de kick off daar om 10.30 uur.

Jeugd KP dag TAVV 2018

Klik op de foto om naar het complete fotoalbum te gaan van deze geweldige dag


Het ochtend circuit demonstreerde Bert met de 1e elftal keeper EDWIN PIETERSE waarna de deelnemers op hun eigen niveau de onderdelen gingen doen. Na de welverdiende lunch deed Bert met de keeper van Woubrugge SVEN TOURNE het middagcircuit waarna de deelnemers ook deze weer op hun eigen niveau zelf gingen doen.


PEC ZWOLLE keeper MICKEY VAN DER HART was de speciale gast waarmee Bert nog een keer het circuit ging demonstreren. Ideaal voor de keepers om een prof keeper aan het werk te zien. In de finale ondersteunden EDWIN PIETERSE en SVEN TOURNE hem om een show neer te zetten waarna MICKEY VAN DER HART de 8 ballen slot sessie tot een goed einde bracht.


Voor ieder was er een shirt als herinnering aan deze dag plus een certificaat met hun eigen naam erop. Een handtekening van Mickey vond daarna al gauw een weg naar menig shirt.


Prettig verrast te worden met een cadeau van de club uit handen van de voorzitter. Een drankenpakket van de keepers die hij traint en presentjes van “de anderen” werd er onder het genot van een drankje nog even nagepraat over een mooie dag!!!


Rest Bert staf en vrijwilligers en ieder die hij vergeet DANK te zeggen voor het mogelijk maken van deze dag.

ZWOLLE KEEPER VAN DER HART GASTKEEPER OP FINALE AVOND CURSUS EN OP KEEPERS EVENT TAVV

De 23 jarige Mickey v/d Hart zal de finale avond van de 14e keepers promotions cursus met zijn aanwezigheid opluisteren.
De doelman zal deze avond bij Alphia met cursus leider Bert van Wijk een 5 tal onderdelen voordoen.mickey van der hart

Ook zal hij de certificaten gaan uitreiken waar alle deelnemers weer naar uitkijken.

Op zondag 22 april zal hij vanaf 13.00 uur bij TAVV aanwezig zijn. Ook dan zal hij genoemd concept gaan doen. Deze dag begint om half 11 en dan zal de 1e keeper Edwin Pieterse met zijn keepers trainer een aantal onderdelen demonstreren.

Samenvattend

 • Vrijdag 20 april bij Voetbalvereniging Alphia
 • Zondag 22 april bij TAVV

Finale avond cursus wordt mede mogelijk gemaakt door GLAS SERVICE ALPHEN en in de sub door MEER DAN HOUT

Aanmelding

Uiteraard hopen we dat veel jeugdkeep(st)ers uit de gemeente Nieuwkoop deel zullen nemen aan deze dag. De uitnodigingen zijn naar alle voetbalclubs in de nabije omgeving gestuurd. Waar wacht je nog op? Schrijf je direct in voor deze ontzettend leuke Jeugdkeepersdag!

Meer info? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe een belletje naar 06-22498392.

logo TAVV

Ter ere van het 25-jarig bestaan van KeepersPromotions wordt er bij TAVV in Ter Aar een Jeugdkeepersdag georganiseerd.

Alle jeugdkeepers vanaf JO9 t/m JO19 worden uitgenodigd door KeepersPromotions en TAVV voor de Keepersdag op zondag 22 april bij TAVV in Ter Aar.

Deze dag staat onder leiding van Bert van Wijk van KeepersPromotions, bekend van diverse Jeugdkeepersdagkeepersdagen en keeperscursussen in de omgeving. De selectiekeepers van TAVV trainen al jaren onder de bezielende leiding van Bert van Wijk. Dit jaar zit Bert van Wijk 25 jaar in het vak. Om die reden hebben TAVV en Keeperspromotions een mooie jeugdkeepersdag opgezet voor alle keepers van de gemeente Nieuwkoop (en omgeving).

Programma

De Keepersdag staat geheel in het teken van de jeugdkeeper.

Het programma is erop gericht om de jeugdkeeper nieuwe vaardigheden bij te brengen en daarnaast wordt ook het spelplezier zeker niet uit het oog verloren. Tijdens de Keepersdag besteden we aandacht aan alle facetten van het keepen. Denk aan vangen, duiken, gooien, schieten, voetenwerk, 1-op-1 duels en timing. De onderdelen worden verspreid over de dag gegeven.

Dit voorjaar gaan we weer van start met de nieuwe keeperscursus in Alphen aan den Rijn.

Op vrijdagavond 26 januari (gratis kennismakingstraining) starten we weer bij voetbalvereniging Alphia met de keeperscursussen van KeepersPromotions, Bert van Wijk.

De najaarscursus van 2017 was weer een enorm succes met weer eenVoorjaarscursus 2018 uitverkochte cursus waarin jij als keeper centraal staat. 11 weken lang kun je onder begeleiding van ervaren keepers, keeperstrainers en bekende gastkeepers werken aan je techniek, uithoudingsvermogen en kwaliteiten om een nog betere keeper te worden.

Wil jij een betere keep(st)er worden geef je dan op voor deze cursus die we ook nu weer net ff anders gaan brengen. Iedere keep(st)er traint op zijn eigen niveau. Iedere keeper of je nu jongen of meisje bent zal in zijn groepje begeleidt worden door een keeperstrainer.

Vrijdag a.s. grote finale bij voetbalvereniging Alphia van keeperspromotions cursus 13. Deze cursus die we toch weer anders gedaan hebben als de voorgaande, dus ook nu weer verfrissend was, brengt ons bij een FINALE waar

SPARTA JEUGDKEEPER VICTOR TIMMERS

zijn opwachting zal maken.

Terugkijkend met een aantal nieuwe keepers; maar ook nu weer met nieuwe keepertrainer(s) heeft ons weer een hoop opgeleverd.

Core stability, uitgevoerd door een passionele voetbaltrainer die een training van hoog niveau aan ons presenteerde. Een gastkeeper die zijn platform kreeg en dit in de middencirkel vol energie uitvoerde.

Kortom een zeer tevreden cursusleider die zijn team nu ook weer veel dank verschuldigd is!!!

kp finale najaar 2017


SAMENGEVAT :

 • Finale avond 1 december
 • Keepers die hun certificaat krijgen als je minimaal 7 van de 10 keer geweest ben.
 • Een gastkeeper die er voor de keepers is.
 • Een grote dank aan voetbalvereniging ALPHIA waar we deze cursus mochten doen.
 • Een nieuwe cursus die we bij dezelfde club gaan doen.
 • Die we gaan starten op 26 januari
 • Waarvoor jij je kan opgeven voor € 117.50 wanneer je een vervolg geeft aan deze cursus en € 147.50 wanneer jij je als nieuwe keeper opgeeft inclusief uniek keepersshirt.

Kortom vaders, moeders, opa’s en oma’s en verdere familie, mis het niet a.s. vrijdag 1 december!

Aftrap zoals altijd om 18.30 uur.

Einde rond 20.15 uur.

 

Afgelopen vrijdag 27 oktober was de voorzitster van KWF Alphen aan den Rijn aanwezig om uit handen van cursusleider Bert van Wijk een schenking te ontvangen.

Uit naam van zijn keepersschool KeepersPromotions schonk hij 300 euro aan het KWF!!!kwf

Hiermee hoopt hij de keepers wat mee te geven dat deze K ziekte de wereld uit moet en zo dus een stukje in bij te kunnen dragen.

Trots gingen de keepers en staf met de cheque op de foto om daarna een nieuwe les tot hun te nemen!!!!

Op zaterdag 19 augustus ben je als ALPHIA keeper van harte welkom bij de promo clinic die keeperspromotions o.l.v. Bert van Wijk zal uitvoeren op het dan nieuwe kunstgrasveld van jullie club.

 • De ultieme kans om te snuffelen aan de oefeningen waarvan we er in het najaar een hele hoop gaan brengen.
 • De ultieme kans om een groots vakantie moment mee te maken.
 • De ultieme kans om in jezelf te investeren en zin te krijgen in het nieuwe seizoen.

Kortom wil jij een extra trainingsmoment beleven? Geef je dan op bij de organisatiegoalkeeper 1043600 640 van Alphia.

Wanneer? Zaterdag 19 augustus a.s.

Hoe laat? Aftrap 12.30 uur.

Op je eigen niveau in je eigen groepje. Mis het niet!!!!!

Na afloop kan je je opgeven voor de nieuwe cursus die we vanaf 8 september op jullie complex gaan geven.

10 lessen en 1 gratis les. De kosten inclusief shirt bedragen 147.50 euro. Op de finale avond krijg jij je eigen unieke certificaat met verhaalrapport. DEZE CURSUS STAAT ZOALS ALTIJD WEER OPEN VOOR IEDEREEN DIE HIERAAN MEE WIL DOEN!!!!

Dus 19 augustus het vakantie keepersmoment alleen voor ALPHIA keepers. 5 kwartier lang en vanaf 8 september tot en met 24 november voor IEDER die hieraan mee wil doen; de cursus. BE THERE!!

Na de zomer gaan we door in Alphen aan den Rijn.

Op vrijdagavond 8 september (gratis kennismakingstraining) starten bij voetbalvereniging Alphia de keeperscursussen van KeepersPromotions, Bert van Wijk.

De voorjaarscursus van 2017 was wederom een enorm succes met weer eenIMG 2318 uitverkochte cursus waarin jij als keeper centraal staat. 11 weken lang kun je onder begeleiding van ervaren keepers, keeperstrainers en bekende gastkeepers werken aan je techniek, uithoudingsvermogen en kwaliteiten om een nog betere keeper te worden.

Wil jij een betere keep(st)er worden geef je dan op voor deze cursus die we ook nu weer net ff anders gaan brengen. Iedere keep(st)er traint op zijn eigen niveau. Iedere keeper of je nu jongen of meisje bent zal in zijn groepje begeleidt worden door een keeperstrainer.

***WIJZIGING***WIJZIGING***WIJZIGING***

Beste cursisten,Attentie

I.v.m. andere activiteiten bij AVV Alphen op woensdag 24 mei, zal de finale dag niet op woensdag 24 mei plaatsvinden, maar op woensdag 31 mei a.s.

Woensdag 7 juni zal er een gratis clinic worden verzorgt, dus neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Beide dagen zullen starten om 18:30.

UPDATE INMIDDELS HEBBEN WIJ DANKZIJ JULLIE ENTHOUSIASTE REACTIES TWEE NIEUWE TRAINERS AAN ONZE GROEP MOGEN TOEVOEGEN.

 

KEEPERSTRAINER GEZOCHT:

Vanaf vrijdag 3 maart tot medio mei geven wij een nieuwe KeepersPromotions cursus voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar.

Om de kinderen de aandacht te geven die ze verdienen zoeken wij er nog een keeperstrainer bij...

IMG 1429

JOUW PROFIEL:

Je hebt ervaring als keeper en/of (keeper)trainer en vindt het leuk om met kinderen te werken.
Je vind het een uitdaging om bij een succesvolle keepersopleiding, mee te bouwen aan de toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen in zowel je kennis, vaardigheden als persoonlijkheid en vind het een uitdaging om jouw kennis en ervaring over te brengen aan de jeugd.

Deze cursus vindt plaats op het kunstgrasveld van AVV Alphen te Alphen aan den Rijn en is
vanaf kwart over 6 tot aan de klok van 8 uur.

Ben je enthousiast geworden; aarzel dan NIET!!! Bel naar Bert van Wijk onder nummer 06-22498392.

*Voor het trainen ontvang je uiteraard een passende vergoeding*

Beste cursisten,

Vergeten jullie niet om de door jou bedachte en uitgewerkte oefeningen a.s. vrijdag 12 mei in teIMG 2091 leveren. ( per mail uiterlijk 15 mei)

Door over deze oefeningen na te denken en uit te werken krijgen jullie meer inzicht in de techniek en worden jullie nog betere keepers.

Tevens kiezen wij uit de inzendingen 5 oefeningen die we daadwerkelijk met elkaar gaan uitvoeren. En 1 oefening die meegaat naar de finaleavond op 24 mei a.s. Deze laatste wint ook een cadeaubon van Intersport Alphen aan den Rijn.

Dus klim in je pen, potloden en maak er iets moois van!

Beste Keepers en keepersvrienden, wij willen jullie van harte welkom heten op de nieuwe Facebook paginaNieuwe Facebook pagina van KeepersPromotions, de specialist in het trainen en opleiden van junior en senior keepers.

De oude pagina zal binnenkort verdwijnen, wil je op de hoogte blijven van alle KeepersPromotions nieuwtjes like dan onze nieuwe pagina, klik hier.

Via onze nieuwe Facebook pagina zullen wij u op de hoogte houden van alle ins en outs van KeepersPromotions.

Namens al onze medewerkers wens ik u een sportief 2017

 

ZOMAAR EEN MOOIE VRIJDAGAVOND MET DOL ENTHOUSIASTE KEEPERS EN KEEPSTER,

UITKIJKEND NAAR GASTKEEPER MENNO DE JONG VAN DE ALPHENSE BOYS.

 

 

 DE FINALE VAN DE DAG, PRACHTIGE REDDINGEN VAN KEEPER MENNO DE JONG!

Activiteitenkalender

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Onze Sponsoren