Arrow
Arrow
WELKOM BIJ KEEPERSPROMOTIONS!
Slider

Het geven van keeperstraining heeft Bert van Wijk inmiddels uitgewerkt tot een eigen specialiteit.

Na in de jaren 90 de begin en vervolg cursus bij Frans Hoek gehaald te hebben heeft hij bij diverse clubs in de omgeving van Alphen aan den Rijn training gegeven.

Door de eigen praktijk ervaring en het verzamelen van heel veel materiaal over hoe training gegeven moet worden heeft Bert een eigen kijk op deze boeiende hobby ontwikkelt.

De keepers werken tijdens de training altijd zelf en met elkaar. Centraal staat de techniek die in combinatie met kracht in iedere training terug komt. Het verdedigen van het doel ontwikkelen keepers ongemerkt tot hun specialiteit. Daar tussen zitten de omgekeerde oefeningen namelijk het aanvallen van de bal. Deze combinatie maakt het mogelijk dat keepers zich elk jaar ontwikkelen en dat het dus echt kan om keepers dat niveau te laten halen wat per leeftijds groep verplicht is.

Ook het werken met spelers gebeurt regelmatig en door hen wordt enthousiast gereageerd op het moment dat ze deze keepers- spelers training hebben meegemaakt.

De zomerstop wordt ook gebruikt om een paar van dit soort trainingen te doen op de mooie kunstgrasvelden die Alphen aan den Rijn inmiddels rijk is.

Kortom; door het geven van deze informatie hoopt KeepersPromotions dat uw aandacht getrokken is en wellicht mag Bert u een keer langs de lijn begroeten of op een keeperspromotionsdag tegen komen.

Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

 

Activiteitenkalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Onze Sponsoren