Arrow
Arrow
WELKOM BIJ KEEPERSPROMOTIONS!
Slider

Wat is KeepersPromotions?

Een veel gestelde vraag met een veel gegeven antwoord.

KeepersPromotions is een samenvatting van alle activiteiten die wij doen. Het geven van keeperstraining bij clubs in de omgeving van Alphen a/d Rijn. De keepers ook onderdeel laten zijn van een elftaltraining. De keepers aandacht geven die ze verdienen ook buiten de regulaire trainingen.

Verder het organiseren en leiden van keepersdagen waar maximaal 100 doelmannen en doelvrouwen de dag van hun leven hebben. Zo denken wij dat het promoten van het keepen moet gebeuren en zo zag de naam KeepersPromotions jaren geleden het daglicht.

 

Waarom KeepersPromotions?

Veel te vaak wordt de rol van het individu in een team onderschat. Zeker die van de keeper en hoewel hij natuurlijk bij het team hoort, doet hij de warming-up meestal apart en staat hij vaak alleen te juichen bij een doelpunt.

Wanneer hij een fout maakt, heeft dit zwaardere consequenties, dan wanneer een veldspeler dit doet.

Door het feit dat de doelman vroeger werd gezien als het lelijke eendje dat niet goed genoeg kon voetballen en dan maar tussen de palen belandde, zijn wij vanuit onze ervaring en gevoel gaan nadenken over dit item.

 

 

 

 

 

Wat maakt nou een goede keeper?

Vastberaden, bewegelijk, moedig, gevoel voor coördinatie en positie en kalm blijven, zijn eigenschappen die van groot belang zijn.

Toch is de rol van de keeper vaak groter, dan van menig veldspeler en helaas wordt er bij veel clubs toch veel meer aandacht besteed aan de veldspelers en zijn de keeperstrainingen vaak ondermaats en soms zelfs helemaal niet beschikbaar.

Wij vinden dat doelmannen meer zijn dan alleen maar de elfde man op het veld. De laatste 25 jaar is het een volwaardig meevoetballende speler en kunnen we niet meer op dezelfde manier spreken over de specifieke vaardigheden van de doelman en zeker niet meer op dezelfde wijze trainen.

 

 

Wat doet KeepersPromotions?

Het op geheel eigen wijze geven van keeperstraining.

De doelstelling is om alle keepers op 1 avond bij elkaar te laten komen. De oudere keepers van een club trainen de jeugd en daarna traint KeepersPromotions de senioren selectie keepers. Alle jeugdkeepers worden getraind door keepertrainers die minimaal in het bezit zijn van de begincursus van Frans Hoek.

Na een aantal seizoenen zullen de eigen keepertrainers hier op verder kunnen borduren.

 

Wie zijn KeepersPromotions?

Bert van Wijk 

In het seizoen 2019/20 zal keeperstrainer Bert van Wijk wederom 2 avonden werkzaam zijn bij T.A.V.V. Bij zaterdag 3e klasser TAVV gaat hij zijn 8e seizoen in als keeperstrainer van de SELECTIE SENIOREN. Bert zal samenwerken met zijn trainer/coach Fren v.d. Kleij.

Daarnaast start hij op het hoofdveld van ALPHIA voor de 18e keer zijn succesvolle KeepersPromotions cursus. Kortom ook komend seizoen staan er weer 2 cursussen gepland en zo hoopt hij een hele nieuwe club keepers te bereiken. Deze cursus is geschikt voor alle leeftijden. Raadpleeg de site voor meer info en zorg dat jij je op tijd opgeeft. In het voorjaar van 2020 zal hij een keepersevent gaan maken en zullen we keepertrainers ondersteunen om deze op een hoger niveau te krijgen.

"Ik leer elke dag nog bij en zal dit nog jaren blijven doen. Mede daarom begrijp ik niet dat er zo weinig aandacht is voor het keepersvak en de trainingen stil blijven staan. Keepen is een passie en natuurlijk moet je een beetje gek zijn.”

 


 

Chris Snatersen

Na het behalen van zijn TC 2 gaat trainer Chris Snatersen dit seizoen aan een nieuwe uitdaging beginnen. Na 2 seizoenen succesvol bezig geweest te zijn bij SPORTIEF verruilt hij deze club voor Zevenhoven.

De 32 jarige Alphenaar als jeugtrainer begonnen bij zijn club AVV ALPHEN ging hij als senioren trainer van start bij het 2e elftal van genoemde club.

In 2015 ging hij het avontuur aan om als hoofdtrainer bij SPORTIEF te beginnen. Met mooie plekkies in de middenmoot koos hij in het voorjaar van 2017 voor een nieuw avontuur wat hem in Zevenhoven heeft gebracht.

Bij deze club is hij aan het bouwen aan een nieuwe toekomst wat hem inmiddels een nieuw 2 jarig contract heeft opgeleverd zodat hij tot aan de zomer van 2020 aan deze club zal houden.

 


Activiteitenkalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Onze Sponsoren