Arrow
Arrow
WELKOM BIJ KEEPERSPROMOTIONS!
Slider

KEEPERSTRAINER GEZOCHT:

Wegens het enorme succes van de events die we doen zoekt KeepersPromotions een gedreven (aankomend) jeugd keeperstrainer voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar.

IMG 1429

Wil je jou ervaring delen op de keepersschool van cursusleider Bert van Wijk?

Zitten alle elementen in jou om een uurtje per week in de keepersschool van Bert van Wijk mee te lopen, te snuffelen, ervaring op te doen en jou coaching te delen?

4 avonden beter worden als keeper, 4 keer je extra trainingsmoment. KEEPERSPROMOTIONS maakt dat mogelijk.

In de zomerstop lekker doortrainen voor slechts 50 euro per persoon. 4 avonden van minimaal een uur tot maximaal 75 minuten trainen op je eigen niveau.

Op donderdag 4, 11, 18 juli en op MAANDAG 15 juli maken we een keepers 4 daagse voor jullie bij AVV ALPHEN.

Willen jullie deze ook meemaken dan kan dat!!!KP 4 daagse III

Vanaf 18.30 uur tot dus uiterlijk 19.45 uur trainen onder begeleiding van KEEPERSPROMOTIONS.

Geef je op via het KP inschrijfformulier en verzeker je van een plek tijdens deze extra training, want er is slechts ruimte ruimte voor 15 keepers!!

Wacht niet te lang en zorg dat je er bij bent.

 

Kantine is open!

Zo brak zondag 12 mei aan. 30 keepers!!! 30 certificaten!!!!
Iedereen aanwezig om zijn of haar certificaat te ontvangen

FINALE KEEPER MENNO DE JONG VAN VVSB UIT NOORDWIJKERHOUT IS AANWEZIG

De huidige selectiekeeper van VVSB uit Noordwijkerhout verruilt deze club voor Sportlust uit Woerden.

De oud Alphense boys keeper deed met cursusleider Bert van Wijk een 5 tal oefeningen en nam de groep vervolgens mee op zijn warm up.

Al spoedig waren de keepers op hun eigen niveau bezig om te laten zien hoe ze zich ontwikkelt hebben. Gadegeslagen door hun familieleden bleef iedere cursist fanatiek tot het laatste moment.

Nog 1 keer 8 ballen getrapt door Bert van Wijk op Menno de Jong die liet zien waarom clubs hem willen hebben.

De afsluiting voor een VOLLE kantine was weer spannend. Iedere keeper een certificaat.

2019 05 12 Finale keeperstraining 027

GLASSERVICE ALPHEN (GSA) had voor iedere keeper een drankje en een chippie en na een half uurtje was ook deze certificaat uitreiking geschiedenis.

Leuk om te zien hoe spannend de keepers hun certificaat bekeken en zo ging men enthousiast de zondag verder in.

Menig keeper heeft zich al ingeschreven voor keepercursus nr. 17 en inmiddels ook bekend dat de 2e KP 4-DAAGSE die we vanaf 21 juni gaan doen bij ALPHIA uitverkocht is.

Op naar een mooie zomer en op 6 september starten we dus voor een nieuwe cyclus. Schrijf je daarvoor in!!! En mis het niet!!!

BE THERE!!!

KLIK HIER VOOR DE FOTO'S

 

 

 

Voor de 16e keer maakt KeepersPromotions een finale van zijn cursus.

32 keepers begonnen op 15 februari aan een cyclus van 11 die op 12 mei dus zijn finale beleefd.

De aftrap zal om 11.00 uur waar gastkeeper

KEEPER MENNO DE JONG VAN VVSB UIT NOORDWIJKERHOUT

zijn opwachting zal maken.

De oud Alphense Boys keeper zal komend seizoen de overstap maken naar Sportlust in Woerden.

Langs deze weg wil ik alle gastkeepers bedanken die dat extra gegeven hebben waar keepers een handvat mee hebben.

Wil mijn team bedanken voor het begeleiden van de groepen. Het doen van de kantine en het vervolmaken van de certificaten die iedere keeper ook nu weer uitgereikt krijgt.

Als laatste een woord van dank aan voetbalvereniging ALPHIA die het ook nu weer mogelijk gemaakt heeft om deze cursus bij hun te mogen maken.

nieuws bericht


SAMENGEVAT :

  • Finale op zondag 12 mei a.s.
  • Keepers die hun certificaat krijgen als je minimaal 7 van de 10 keer geweest ben.
  • Een gastkeeper die er voor de keepers is.
  • Een grote dank aan voetbalvereniging ALPHIA waar we deze cursus mochten doen.
  • Een nieuwe cursus die we bij dezelfde club gaan doen.
  • Die we gaan starten op 6 september 2019
  • Waarvoor jij je kan opgeven voor € 117.50 wanneer je een vervolg geeft aan deze cursus en € 147.50 wanneer jij je als nieuwe keeper opgeeft inclusief uniek keepersshirt.

Zondag 12 mei 2019. Kick off 11.00 uur. Gastkeeper Menno de Jong. Locatie: voetbalvereniging ALPHIA, SPORTPARK DE BIJLEN.

Vaders, Moeders, Opa’s, Oma’s, ooms en tantes en verdere mensen kom de keeper aanmoedigen en wees getuige dat jullie favoriet zijn of haar certifcaat zal ontvangen.

Be there!!!

 

 

SOLD OUT!!!

Dat stond begin december op de website en facebook keeperspromotions. Dat betekent iets meer dan 30 keepers die aan de 16e keeperspromotions cursus gingen deelnemen.

Op het hoofdveld van voetbalvereniging Alphia zijn we bezig met een team van trainers om deze keepers beter te maken. Vanuit 10 verschillende plaatsen rondom Alphen aan den Rijn melden de keepers zich iedere vrijdag om dit extra trainingsmoment te ondergaan.

Keepers die al een aantal jaren de voorjaar- en najaarscursus beleven zijn dermate enthousiast dat we inmiddels ook weer een KP 4-daagse gaan maken die op 21 juni van start gaat.

Nog slechts 2 lessen te gaan! De bovenste bovenbouw traint apart op hun niveau en de anderen werken iedere vrijdag een circuit af.

Op zondag 12 mei a.s. gaan we deze cursus afsluiten. Om 11.00 uur gaan we de finale maken met de selectiekeeper van VVSB uit Noordwijkerhout Menno de Jong.

Finale

SAMENVATTEND:

De finale weken zijn aangebroken. Certificaten zullen gemaakt worden. Nodig je opa en oma vader moeder en je ooms uit op ZONDAG 12 MEI 11:00 UUR om deelgenoot te zijn van de finale die we dan zullen gaan maken.

WELKE OEFENINGEN ZULLEN IN DE FINALE VAN DEZE CURSUS UITGEKOZEN WORDEN.

Zorg dat een ieder er niets van mist!!

VOETBALVERENIGING ALPHIA, SPORTPARK DE BIJLEN, KOMENDE 2 CURSUSDAGEN GEBEUREN ER WEER NIEUWE MOMENTEN OM JULLIE BETER TE MAKEN

Meer info? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe een belletje naar 06-22498392.

 

floris de jong

Floris de Jong is 1 van onze deelnemers die gescout is door Excelsior. Hij doorloopt voor de 3e keer de 11 wekelijkse cursus bij KeepersPromotions. Floris de Jong keept momenteel bij BSC in Benthuizen.

Wij van KP zijn trots dat wij hier een steentje aan hebben mogen bijdragen en willen hem langs deze weg dan ook van harte feliciteren.

Na het succes van de 1e zomer KP 4-daagse bij Alphia in 2018 gaan we deze zomer een nieuwe versie maken.

Voor maximaal 15 keepers zal leider Bert van Wijk zijn visie op het keepen geven zoals hij dat al lange tijd doet.

Dus ontwikkel je zelf ook als het zomerstop is en geef je tijdig op voor deze 4 daagse, de eersten staan al op de lijst en zullen er niets van gaan missen

Bij voetbalvereniging Alphia zullen we op vrijdag 21 en 28 juni en op 5 en 12 juli 4 van dit soort trainingen geven.

Willen jullie deze ook meemaken dan kan dat!!!KP 4 daagse

In groepjes van maximaal 5 keepers werken jullie iedere week op je EIGEN niveau een aantal oefeningen af onder begeleiding. Wil jij dus investeren in jezelf en het moment beleven wat je wellicht bij je club mist. Of gewoon een extra training hebben; geef je dan op voor deze keepers 4-daagse.

Kosten voor deze keepers 4-daagse zijn slechts 50,00 euro.

Kick off 18.30 uur.

Kantine is open!

Cursus 15 uitverkocht

Voor de 16e keer gaat KEEPERSPROMOTIONS o.l.v. cursus leider Bert van Wijk een 11 wekelijkse keeperscursus voor jeugdkeepers geven op het hoofdveld van voetbalvereniging Alphia en is met 33 deelnemers vol.

Op 18 januari zullen we een OPEN clinic geven voor ALLE jeugdkeepers in de leeftijd van 7 tot 17 jaar. Op die avond kan je je opgeven voor de 2e keeperspromotions 4 daagse die we vanaf 14 juni zullen gaan organiseren. Verder is ieder andere keeper die dit leest vrij om zich op te geven voor deze 4 daagse.

De keepers die hier aan deelnemen en de keepers die aan cursus 16 deelnemen genieten dan voorrang om aan te gaan sluiten in het najaar van 2019.

Iedere keeper die er nu niet bij kan zijn kan wel meedoen op de gratis les die we op 15 februari gaan doen op het hoofdveld van voetbalvereniging Alphia. Dit zal de opmaat zijn voor cursus 16 die we tot aan 10 mei zullen gaan doen!!!

Mis het niet en kom 18 januari gewoon een keertje mee doen. Ervaar de kracht van KeepersPromotions en zorg dat je erbij bent als we voor de 2e keer een zomer 4 daagse gaan starten.

 

Zondag 2 december 11.00 uur. Finale KPC 15. Keepertjes die binnen druppelen en het veld op zoeken. 28 van de 31 op het veld de anderen langs de lijn. Familieleden in grote getale langs het hek.

Kantine gewoon lekker open en keeperskraam GOALIE SPORTS aanwezig om keepers hun cadeau voor de feestmaand te laten vragen.

PEC Zwolle keeper MICKEY VAN DER HART als GASTKEEPER aanwezig en zo was de aftrap daar om 11.00 uur.KP finale najaar 2018

De training, gemaakt door de KEEPERS ZELF, werd eerst voorgedaan door de keeper wiens oefening uitgekozen was en daarna deed cursusleider Bert van Wijk de oefening voor i.s.m. Mickey van der Hart.

Spoedig ging ieder zelf aan de gang en een uurtje later was de finale op het veld ook geschiedenis.

Voor een volle kantine werden vervolgens de certificaten met hun EIGEN verhaal uitgereikt door Mickey van der Hart. Veel foto’s later was de kantine weer tot rust gekomen en gaan we op 15 februari verder met cursus 16.

Dank aan voetbalvereniging ALPHIA voor het mogelijk maken van de finale op deze zondag!!

Fijne feestmaand allemaal!!

Voor de foto's van deze dag bezoek je ons fotoalbum of klik je op de volgende link KP cursus finale - Alphia najaar 2018, veel kijkplezier!

 

De finale van KeepersPromotions cursus nummer 15 zal op ZONDAG 2 DECEMBER gedaan worden.

Kick off 11:00 uur, locatie voetbalvereniging Alphia.

Zwolle keeper Mickey v.d. Hart zal dan aanwezig zijn om de oefeningen te presenteren in samenwerking met Bert van Wijk.KP finale Bijzonder is dat de FINALE door de keepers zelf getekend en geschreven is, maar liefst 6 oefeningen zullen dan ook door de keepers gepresenteerd worden. Best spannend!!!!

Dus keepers nodig je ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s uit om te supporteren op deze FINALE DAG. Zo zijn ze er dan ook deelgenoot van als jij je certificaat overhandigd krijgt.

Mickey v.d. Hart zal persoonlijk de certificaat uitreiking voor zijn rekening nemen.

ZONDAG 2 DECEMBER

AANVANG 11.00 UUR

BE THERE!!!

 

Activiteitenkalender

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Onze Sponsoren