Arrow
Arrow
WELKOM BIJ KEEPERSPROMOTIONS!
Slider

floris de jong

Floris de Jong is 1 van onze deelnemers die gescout is door Excelsior. Hij doorloopt voor de 3e keer de 11 wekelijkse cursus bij KeepersPromotions. Floris de Jong keept momenteel bij BSC in Benthuizen.

Wij van KP zijn trots dat wij hier een steentje aan hebben mogen bijdragen en willen hem langs deze weg dan ook van harte feliciteren.

Na het succes van de 1e zomer KP 4-daagse bij Alphia in 2018 gaan we deze zomer een nieuwe versie maken.

Voor maximaal 15 keepers zal leider Bert van Wijk zijn visie op het keepen geven zoals hij dat al lange tijd doet.

Dus ontwikkel je zelf ook als het zomerstop is en geef je tijdig op voor deze 4 daagse, de eersten staan al op de lijst en zullen er niets van gaan missen

Bij voetbalvereniging Alphia zullen we op vrijdag 21 en 28 juni en op 5 en 12 juli 4 van dit soort trainingen geven.

Willen jullie deze ook meemaken dan kan dat!!!KP 4 daagse

In groepjes van maximaal 5 keepers werken jullie iedere week op je EIGEN niveau een aantal oefeningen af onder begeleiding. Wil jij dus investeren in jezelf en het moment beleven wat je wellicht bij je club mist. Of gewoon een extra training hebben; geef je dan op voor deze keepers 4-daagse.

Kosten voor deze keepers 4-daagse zijn slechts 50,00 euro.

Kick off 18.30 uur.

Kantine is open!

KEEPERSTRAINER GEZOCHT:

Wegens het enorme succes van de events die we doen zoekt KeepersPromotions een gedreven (aankomend) jeugd keeperstrainer voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar.

IMG 1429

Wil je jou ervaring delen op de keepersschool van cursusleider Bert van Wijk?

Zitten alle elementen in jou om een uurtje per week in de keepersschool van Bert van Wijk mee te lopen, te snuffelen, ervaring op te doen en jou coaching te delen?

 

Cursus 15 uitverkocht

Voor de 16e keer gaat KEEPERSPROMOTIONS o.l.v. cursus leider Bert van Wijk een 11 wekelijkse keeperscursus voor jeugdkeepers geven op het hoofdveld van voetbalvereniging Alphia en is met 33 deelnemers vol.

Op 18 januari zullen we een OPEN clinic geven voor ALLE jeugdkeepers in de leeftijd van 7 tot 17 jaar. Op die avond kan je je opgeven voor de 2e keeperspromotions 4 daagse die we vanaf 14 juni zullen gaan organiseren. Verder is ieder andere keeper die dit leest vrij om zich op te geven voor deze 4 daagse.

De keepers die hier aan deelnemen en de keepers die aan cursus 16 deelnemen genieten dan voorrang om aan te gaan sluiten in het najaar van 2019.

Iedere keeper die er nu niet bij kan zijn kan wel meedoen op de gratis les die we op 15 februari gaan doen op het hoofdveld van voetbalvereniging Alphia. Dit zal de opmaat zijn voor cursus 16 die we tot aan 10 mei zullen gaan doen!!!

Mis het niet en kom 18 januari gewoon een keertje mee doen. Ervaar de kracht van KeepersPromotions en zorg dat je erbij bent als we voor de 2e keer een zomer 4 daagse gaan starten.

 

Zondag 2 december 11.00 uur. Finale KPC 15. Keepertjes die binnen druppelen en het veld op zoeken. 28 van de 31 op het veld de anderen langs de lijn. Familieleden in grote getale langs het hek.

Kantine gewoon lekker open en keeperskraam GOALIE SPORTS aanwezig om keepers hun cadeau voor de feestmaand te laten vragen.

PEC Zwolle keeper MICKEY VAN DER HART als GASTKEEPER aanwezig en zo was de aftrap daar om 11.00 uur.KP finale najaar 2018

De training, gemaakt door de KEEPERS ZELF, werd eerst voorgedaan door de keeper wiens oefening uitgekozen was en daarna deed cursusleider Bert van Wijk de oefening voor i.s.m. Mickey van der Hart.

Spoedig ging ieder zelf aan de gang en een uurtje later was de finale op het veld ook geschiedenis.

Voor een volle kantine werden vervolgens de certificaten met hun EIGEN verhaal uitgereikt door Mickey van der Hart. Veel foto’s later was de kantine weer tot rust gekomen en gaan we op 15 februari verder met cursus 16.

Dank aan voetbalvereniging ALPHIA voor het mogelijk maken van de finale op deze zondag!!

Fijne feestmaand allemaal!!

Voor de foto's van deze dag bezoek je ons fotoalbum of klik je op de volgende link KP cursus finale - Alphia najaar 2018, veel kijkplezier!

 

De finale van KeepersPromotions cursus nummer 15 zal op ZONDAG 2 DECEMBER gedaan worden.

Kick off 11:00 uur, locatie voetbalvereniging Alphia.

Zwolle keeper Mickey v.d. Hart zal dan aanwezig zijn om de oefeningen te presenteren in samenwerking met Bert van Wijk.KP finale Bijzonder is dat de FINALE door de keepers zelf getekend en geschreven is, maar liefst 6 oefeningen zullen dan ook door de keepers gepresenteerd worden. Best spannend!!!!

Dus keepers nodig je ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s uit om te supporteren op deze FINALE DAG. Zo zijn ze er dan ook deelgenoot van als jij je certificaat overhandigd krijgt.

Mickey v.d. Hart zal persoonlijk de certificaat uitreiking voor zijn rekening nemen.

ZONDAG 2 DECEMBER

AANVANG 11.00 UUR

BE THERE!!!

 

31 kinderen beleven leerzame lessen op het hoofdveld van Alphia. 31 kinderen werken toe naar een finale die we op 30 november gaan doen. 31 kinderen zullen dan hun certificaat krijgen.

De komende 3 weken beloven veel als we die gaan aanvangen met voetbaltrainer en opleider Michael Sip. De oud jeugd trainer van Alphense boys zal zich op 16 november zelf verder introduceren als hij aanwezig is om zowel boven – als onderbouw te gaan trainen vanuit het oogpunt van de voetbaltrainer.KP kp dag

Een week later op vrijdag 23 november zal personal trainer Arno Nieuwenhuizen aanwezig zijn. Op 2 november jl. heeft hij de midden en bovenbouw al getraind en op deze vrijdag zal hij een andere versie los laten op de onderbouw. Ook dit beloofd heel veel.

De 15e KEEPERSPROMOTIONS cursus is inmiddels alweer op de helft aangekomen en zal op vrijdag 2 november hervat worden tot aan de laatste dag van november, wanneer we de finale maken en de certificaten zullen uitreiken.

Vanaf heden staat de inschrijving weer open voor de nieuweKP voorjaar 2019 cursus die op 15 februari zal aanvangen. Ook dan weer hopen wij jou te kunnen verwelkomen op het veld van Alphia.

De eerste inschrijvingen zijn al ontvangen en ook nu zal de cursus weer plaats geven aan 25 keepers, dus schrijf je snel in om teleurstelling te voorkomen.

Dus wil je trainen in kleine groepjes met voldoende aandacht? Wacht niet te lang en vraag voor de feestmaand je keeperscadeau door je in te schrijven voor de nieuwe cursus.

Cursus 15 uitverkocht

Voor de 15e keer gaat KEEPERSPROMOTIONS o.l.v. cursus leider Bert van Wijk een 11 wekelijkse keeperscursus voor jeugdkeepers geven op het hoofdveld van voetbalvereniging Alphia.

Op 10 weken voor de aftrap is er helaas GEEN PLEK meer te krijgen en moeten we melden dat de limit bereikt is.

Op 14 september is het WEL voor een ieder mogelijk om een gratis les te komen meemaken en jullie dan wellicht in het voorjaar van 2019 kunnen aansluiten.

Vanaf 21 september gaan we het met de groep doen die zich al heeft opgegeven.

CURSUS 15 IS DUS UITVERKOCHT!!!!!

Vrijdag 15 juni jl. was daar het moment. De start van de 1e kp 4-daagse!!!

4 vrijdagavonden maken we nieuwe oefenstof voor keepers die ook in de zomerperiode een extra trainingsmoment willen hebben.40915081144 09f21fdb46 z

De start met loopladders, pionnen circuits, horden en ringen in de middencirkel vergde veel van de keepers. Vol beleving werd het nieuwe blok met oefeningen vanuit andere invalshoeken beleefd en afgerond met een bal veroveringsspel.

Core-stability met bal was vervolgens voor de keepers ook weer een interessante tool om dit vol overgave te ronden. Ook in de grote goal was coördinatie een belangrijk iets en ook hier vernieuwend in oefening om keepers die nieuw in de groep zijn te beoordelen. Afgesloten met spring tik en insnijoefening ging ieder het weekend in en gaan we nog 3 afleveringen maken.

Kom eens kijken wat er gebeurt!!!! Ook in de zomer is KeepersPromotions te vinden bij voetbalvereniging Alphia alwaar we op het hoofdveld het extra trainingsmoment voor jullie maken.

Bij voetbalvereniging Alphia geven wij op 22, 29 juni en op vrijdag 6 juli (afsluiting) 3 van dit soort trainingen.

KICK OFF 18.30 UUR.

 

Activiteitenkalender

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Onze Sponsoren