Arrow
Arrow
WELKOM BIJ KEEPERSPROMOTIONS!
Slider

Op vrijdagavond 3 maart en ZONDAGOCHTEND 5 MAART 2017 (gratis kennismakingstraining) start Bert van Wijk wederom met de keeperscursussen van KeepersPromotions.nieuws bericht

Omdat de eerste reeks cursussen enorm succesvol is gebleken en de cursussen allemaal uitverkocht waren,  hebben we besloten om een vervolg te geven aan deze geweldige cursus, waarin jij als keeper nu eens centraal staat. Tevens kregen wij vaak de opmerking, of er ook een cursus in het weekend was? Mede daarom hebben wij besloten om de cursus niet alleen op vrijdagavond, maar ook op zondagochtend te gaan geven.

11 weken lang kun jij onder begeleiding van ervaren keepers, keeperstrainers en bekende gastkeepers werken aan je techniek, uithoudingsvermogen en kwaliteiten om een nog betere keeper te worden.
Deze cursus is toegankelijk voor alle keepers en/of voetballers met interesse in het keepen vanaf de F t/m de A-jeugd. Tevens kunnen alle reeds bestaande keeperstrainers van de gastclubs gratis deelnemen om ideeën of inzichten op te doen.

  • Kosten: €155,- (Aanmelden voor 31 januari 2017 €147,50)
  • Inclusief keepersshirt, rapport en diploma.

Doe je voor een tweede of volgende keer mee, dan krijg jij uiteraard tijdens deze reeks een vervolgcursus en een leuke korting bij inschrijven. Je betaald namelijk geen €155,- maar €125,- (€117,50 bij inschrijving voor 31 januari 2017)

LET OP!
De locaties van beiden cursussen zijn op dit moment nog niet definitief bekend, maar deze zullen met zekerheid in de regio van Alphen aan den Rijn worden gegeven.
Direct inschrijven? Dat kan door je hier nu aan te melden en/of een belletje naar 06-22498392
 

Aanvang iedere vrijdagavond vanaf 18:30uur
Aanvang iedere zondagochtend vanaf 10:30uur

Activiteitenkalender

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Onze Sponsoren