Arrow
Arrow
WELKOM BIJ KEEPERSPROMOTIONS!
Slider

Ter ere van het 25-jarig bestaan van KeepersPromotions wordt er bij TAVV in Ter Aar een Jeugdkeepersdag georganiseerd.

Alle jeugdkeepers vanaf JO9 t/m JO19 worden uitgenodigd door KeepersPromotions en TAVV voor de Keepersdag op zondag 22 april bij TAVV in Ter Aar.

Deze dag staat onder leiding van Bert van Wijk van KeepersPromotions, bekend van diverse Jeugdkeepersdagkeepersdagen en keeperscursussen in de omgeving. De selectiekeepers van TAVV trainen al jaren onder de bezielende leiding van Bert van Wijk. Dit jaar zit Bert van Wijk 25 jaar in het vak. Om die reden hebben TAVV en Keeperspromotions een mooie jeugdkeepersdag opgezet voor alle keepers van de gemeente Nieuwkoop (en omgeving).

Programma

De Keepersdag staat geheel in het teken van de jeugdkeeper.

Het programma is erop gericht om de jeugdkeeper nieuwe vaardigheden bij te brengen en daarnaast wordt ook het spelplezier zeker niet uit het oog verloren. Tijdens de Keepersdag besteden we aandacht aan alle facetten van het keepen. Denk aan vangen, duiken, gooien, schieten, voetenwerk, 1-op-1 duels en timing. De onderdelen worden verspreid over de dag gegeven.

Lunch en drinken worden gedurende de dag verzorgd.

Info

Datum  

:

Zondag 22 april 2018

Plaats  

:

Sportcomplex TAVV, Ter Aar

Aanvang

:

10.30 uur

Aanwezig

:

Uiterlijk 10.15 uur

Einde  

:

15.30 uur

Voor wie

:

Alle jeugdkeep(st)ers van JO9 t/m JO19

Kosten  

:

€ 15,00 per persoon inclusief lunch, drinken en een certificaat

 

Aanmelding

Uiteraard hopen we dat veel jeugdkeep(st)ers uit de gemeente Nieuwkoop deel zullen nemen aan deze dag. De uitnodigingen zijn naar alle voetbalclubs in de nabije omgeving gestuurd. Waar wacht je nog op? Schrijf je direct in voor deze ontzettend leuke Jeugdkeepersdag!

Meer info? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe een belletje naar 06-22498392.

logo TAVV

Activiteitenkalender

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Onze Sponsoren