Arrow
Arrow
WELKOM BIJ KEEPERSPROMOTIONS!
Slider

Zondag 22 april vierde Keepertrainer Bert van Wijk zijn 25 jarig jubileum als keepertrainer door het presenteren van een KP event met ruim 50 deelnemers. Mogelijk gemaakt door de TAVV en ondersteund door vrijwilligers en een 12 tal trainers was de kick off daar om 10.30 uur.

Jeugd KP dag TAVV 2018

Klik op de foto om naar het complete fotoalbum te gaan van deze geweldige dag


Het ochtend circuit demonstreerde Bert met de 1e elftal keeper EDWIN PIETERSE waarna de deelnemers op hun eigen niveau de onderdelen gingen doen. Na de welverdiende lunch deed Bert met de keeper van Woubrugge SVEN TOURNE het middagcircuit waarna de deelnemers ook deze weer op hun eigen niveau zelf gingen doen.


PEC ZWOLLE keeper MICKEY VAN DER HART was de speciale gast waarmee Bert nog een keer het circuit ging demonstreren. Ideaal voor de keepers om een prof keeper aan het werk te zien. In de finale ondersteunden EDWIN PIETERSE en SVEN TOURNE hem om een show neer te zetten waarna MICKEY VAN DER HART de 8 ballen slot sessie tot een goed einde bracht.


Voor ieder was er een shirt als herinnering aan deze dag plus een certificaat met hun eigen naam erop. Een handtekening van Mickey vond daarna al gauw een weg naar menig shirt.


Prettig verrast te worden met een cadeau van de club uit handen van de voorzitter. Een drankenpakket van de keepers die hij traint en presentjes van “de anderen” werd er onder het genot van een drankje nog even nagepraat over een mooie dag!!!


Rest Bert staf en vrijwilligers en ieder die hij vergeet DANK te zeggen voor het mogelijk maken van deze dag.

Activiteitenkalender

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Onze Sponsoren