Arrow
Arrow
WELKOM BIJ KEEPERSPROMOTIONS!
Slider

Het is nog ver weg!!! Maar vanaf heden is inschrijven mogelijk voor de NAJAARSCURSUS van KeepersPromotions in Alphen aan den Rijn.

Op vrijdagavond 14 SEPTEMBER (gratis kennismakingstraining) starten we weer bij voetbalvereniging Alphia met de keeperscursussen van KeepersPromotions, Bert van Wijk.

De voorjaarscursus van 2018 was weer een enorm succes met weer eenVoorjaarscursus 2018 uitverkochte cursus waarin jij als keeper centraal staat. 11 weken lang kun je onder begeleiding van ervaren keepers, keeperstrainers en bekende gastkeepers werken aan je techniek, uithoudingsvermogen en kwaliteiten om een nog betere keeper te worden.

Wil jij een betere keep(st)er worden geef je dan op voor deze cursus die we ook nu weer net ff anders gaan brengen. Iedere keep(st)er traint op zijn eigen niveau. Iedere keeper of je nu jongen of meisje bent zal in zijn groepje begeleidt worden door een keeperstrainer.

In groepjes van maximaal 5 keepers werken jullie iedere week op je EIGEN niveau een aantal oefeningen af onder begeleiding. Wil jij dus investeren in jezelf en het moment beleven wat je wellicht bij je club mist. Of gewoon een extra training hebben; geef je dan op voor deze cursus.

10 trainingen plus 1 gratis. Deze laatste kan altijd bezocht worden om eens te snuffelen hoe het bij ons gaat.

KORT SAMENGEVAT:

  • START: Vrijdag 14 september
  • DUUR: +/- 70 minuten
  • AANVANG: Iedere vrijdagavond om 18.30 uur
  • WAT BIEDEN WIJ? Je eigen keepersshirt, een certificaat en een rapport met jouw ontwikkeling en het streven naar iedere vrijdag een gast(keeper).

Dus sta aan de start op vrijdag 14 september en beleef je eigen finale met een "bekende" keeper op vrijdag 30 november!!!

Ben je nieuw? Dan betaal je 147,50 euro, heb je al eerder meegedaan betaal je 117,50 euro.

Meer info? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe een belletje naar 06-22498392.

Waar wacht je nog op? Schrijf je direct in voor onze najaarscursus!

Locatie:

v.v. Alphia.
Sportlaan 7
Sportpark De Bijlen te Alphen aan den  Rijn.
Aanvang iedere vrijdagavond vanaf 18:30uur

 

alphia

Activiteitenkalender

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Onze Sponsoren