Arrow
Arrow
WELKOM BIJ KEEPERSPROMOTIONS!
Slider

Vrijdag 15 juni jl. was daar het moment. De start van de 1e kp 4-daagse!!!

4 vrijdagavonden maken we nieuwe oefenstof voor keepers die ook in de zomerperiode een extra trainingsmoment willen hebben.40915081144 09f21fdb46 z

De start met loopladders, pionnen circuits, horden en ringen in de middencirkel vergde veel van de keepers. Vol beleving werd het nieuwe blok met oefeningen vanuit andere invalshoeken beleefd en afgerond met een bal veroveringsspel.

Core-stability met bal was vervolgens voor de keepers ook weer een interessante tool om dit vol overgave te ronden. Ook in de grote goal was coördinatie een belangrijk iets en ook hier vernieuwend in oefening om keepers die nieuw in de groep zijn te beoordelen. Afgesloten met spring tik en insnijoefening ging ieder het weekend in en gaan we nog 3 afleveringen maken.

Kom eens kijken wat er gebeurt!!!! Ook in de zomer is KeepersPromotions te vinden bij voetbalvereniging Alphia alwaar we op het hoofdveld het extra trainingsmoment voor jullie maken.

Bij voetbalvereniging Alphia geven wij op 22, 29 juni en op vrijdag 6 juli (afsluiting) 3 van dit soort trainingen.

KICK OFF 18.30 UUR.

 

Meer info? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe een belletje naar 06-22498392.

Kom gewoon eens kijken wat er gebeurt!

Locatie:

v.v. Alphia.
Sportlaan 7
Sportpark De Bijlen te Alphen aan den  Rijn.
Aanvang iedere vrijdagavond vanaf 18:30uur

 

alphia

Activiteitenkalender

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Onze Sponsoren