Arrow
Arrow
WELKOM BIJ KEEPERSPROMOTIONS!
Slider

31 kinderen beleven leerzame lessen op het hoofdveld van Alphia. 31 kinderen werken toe naar een finale die we op 30 november gaan doen. 31 kinderen zullen dan hun certificaat krijgen.

De komende 3 weken beloven veel als we die gaan aanvangen met voetbaltrainer en opleider Michael Sip. De oud jeugd trainer van Alphense boys zal zich op 16 november zelf verder introduceren als hij aanwezig is om zowel boven – als onderbouw te gaan trainen vanuit het oogpunt van de voetbaltrainer.KP kp dag

Een week later op vrijdag 23 november zal personal trainer Arno Nieuwenhuizen aanwezig zijn. Op 2 november jl. heeft hij de midden en bovenbouw al getraind en op deze vrijdag zal hij een andere versie los laten op de onderbouw. Ook dit beloofd heel veel.

7 dagen na deze aflevering zullen we de FINALE maken met een keeper van “buiten” die als gast de jeugdkeepers tips en tools mee zal geven om zichzelf te verbeteren.

LET OP: De eerste 10 staan al op de lijst voor de nieuwe cursus die op 15 februari zal gaan starten op dezelfde locatie. Wacht niet te lang en vraag je feest cadeau voor de maand december door je op te geven voor deze uitdaging die we dan gaan maken in het voorjaar van 19.

Samenvattend: De finale weken zijn aangebroken. Certificaten zullen gemaakt worden. Nodig je opa en oma vader moeder en je ooms uit op vrijdag 30 november deelgenoot te zijn van de finale die we dan zullen gaan maken.

WELKE OEFENINGEN ZULLEN IN DE FINALE VAN DEZE CURSUS UITGEKOZEN WORDEN.

Zorg dat een ieder er niets van mist!!

VOETBALVERENIGING ALPHIA. SPORTPARK DE BIJLEN. KOMENDE 3 VRIJDAGEN GEBEUREN ER WEER NIEUWE MOMENTEN OM JULLIE BETER TE MAKEN

Meer info? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe een belletje naar 06-22498392.

Waar wacht je nog op? Schrijf je direct in voor onze voorjaarscursus!

Locatie:

v.v. Alphia.
Sportlaan 7
Sportpark De Bijlen te Alphen aan den  Rijn.
Aanvang iedere vrijdagavond vanaf 18:30uur

 

alphia

Activiteitenkalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Onze Sponsoren